Till förrätt serverades ruccolasallad med parmesan, pinjenötter och parmaskinka. Varmrätten bestod av baconlindad dragonkyckling med ugnsrostade rotfrukter samt youghurtsås. När vi var mätta och belåtna lyckades vi ändå trycka i oss efterrätten ginger Fudge sundae med non stop strössel :-)
Ginger Fudge sundae med nonstop strössel
4 portioner
1 dl mjölk 3 %
1 dl vispgrädde
1 dl farinsocker
1 tsk malen ingefära
1 msk smör
150 g mjölkchoklad
1 dl Non stop
1 dl saltade cashewnötter
4 portioner
1 dl mjölk 3 %
1 dl vispgrädde
1 dl farinsocker
1 tsk malen ingefära
1 msk smör
150 g mjölkchoklad
1 dl Non stop
1 dl saltade cashewnötter
1 l mjuk vaniljglass
Gör så här:
1. Koka mjölk, vispgrädde, farinsocker och ingefära i cirka 1 minut.
2. Låt svalna lite och smält i smör och hackad mjölkchoklad.
3. Hacka och blanda Non stop och cashewnötter.
4. Skopa upp glassen i ett coupeglas, häll över varm fudgesås, toppa med Non stop-strössel.
2. Låt svalna lite och smält i smör och hackad mjölkchoklad.
3. Hacka och blanda Non stop och cashewnötter.
4. Skopa upp glassen i ett coupeglas, häll över varm fudgesås, toppa med Non stop-strössel.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack för att du tar dig tid att kommentera. Det uppskattar jag!