Söndagen började med en god brunch på Incontro. Brunchen har ett italienskt tema med en stor parmesanost i mitten av den uppdukade buffén. Den i kombination med fikonmarmelad är för mig brunchens höjdpunkt. Fikon har en fantastisk sötma och inte särskilt mycket syra.

Jag är en sucker för goda ostar och tänkte tipsa om några goda kex- och ostkombinationer.
Rågkex med getost, honung och pinjenötter

Den sträva getosten får en extra dimension med flytande honung och pinjenötter.
Ett grovt kex matchar smakerna.
Digestive med gorgonzola & vaniljkokta björnbär

10 port
300 gram Gorgonzola
2 dl björnbär
2 msk råsocker
1 vaniljstång
½ dl vatten
Snitta vaniljstången och lösgör fröna, sjud alla ingredienser på svag värme i 10 min.
Låt kompotten svalna och stå till sig innan servering.
Salinas med färskost, jordgubbar & balsamico

Salinas med en frisk naturell färskost toppad med en jordgubbe och balsamicokräm.
Ohh måste testas låter hur gott som helst!!
SvaraRaderaMarja, min favorit är parmesan tillsammans med fikonmarmelad... mums!
SvaraRadera