onsdag 23 november 2011

Kahunad och lyrisk!

Energisk dag idag! Först var jag på Handelshögskolan och intervjuade massa härliga studenter, sedan iväg för att hämta Lukas på skolan. Vi hade innan bestämt att Lukas skulle följa med en kompis hem och jag hade då passat på att boka in mig för en massagetid och det är nu vi kommer till det magiska!

Ibland är man med om upplevelser utöver det vanliga. Idag var en sådan dag! Har precis fått fantastiskt skön Ka Huna massage. Det var första gången jag provade det och det var den bästa massagen jag varit med om ( och jag har provat mååånga massörer och olika tekniker ) Nej, jag tänker inte spara på superlativen :-)

Därför tänker jag göra fet reklam för den här tjejen för det är hon verkligen värd! Hon hade en oerhörd närvaro hela massagen igenom. Eva Marie Persson ( Evis ) och du hittar mer info här. Tyvärr reser hon till Hawaii nu men kommer hem igen i maj. Du måste bara prova! Det var helt underbart :-)

Här kan du se ett smakprov på hur denna typ av massage fungerar. Mycket olja och naken hud för bästa resultat - allt sker dock mycket diskret och alla känsliga delar är täckta av handduk.

1 kommentar:

  1. Tusen tack fina människa för de orden, värmer verkligen. Var väldigt trevligt att få träffa dig, glad och positiv, I like ;-) (p.s, jag ska till Nya zealand ;-)

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att kommentera. Det uppskattar jag!