torsdag 5 augusti 2010

Happy life!

Livet är synnerligen härligt! De senaste dagarna har bara snurrat förbi och jag känner mig oerhört lycklig både i privat- och arbetslivet. Lyckades tillsammans med teamet ta hem den fina vinsten av en härlig träningsresa till Mallorca med avresa i början på oktober. Perfekt för teamet att åka iväg tillsammans och ladda på batterierna efter två intensiva och krävande månader som augusti och september innebär. Är riktigt stolt över mitt center! Av 53 center i Sverige så var det vi som vann! Jippiekayeeee :-)

Har haft några dagar utan Lukas och njutit av härliga stunder i trevligt sällskap. I tisdags blev det medköpt sushi till utsikt av hav och båtar vid Saltholmen.. Igår avnjöts ett kallt rosévin i trädgården. Härligt att kunna tillvara på de ljusa sommarkvällarna. Ja - då är det lätt att känna Happy Life! :-)

Ska nu ha Lukas några dagar och har precis kommit hem efter en god middag hos farmor. Behöver jag säga att jag är proppmätt? ;-) Resten av kvällen kommer tillbringas med att rensa upp i extrarummet och bära ner kartonger till källaren. Måste göra i ordning för Victoria som flyttar in på lördag. En del av innehållet borde verkligen ifrågasättas om det ska till källaren eller rakt till soptippen. 3 kartonger innehåller CD-skivor... Herregud lyssnar man ens på CD skivor längre? Än värre är att jag även har 2 kartonger med LP skivor! Inte konstigt att Lukas frågade om jag levde då dinosaurier fanns. Med tanke på LP-skivorna så kan man ju börja undra...Känns lite sorgligt att slänga bort så här grymt bra musik...Ehh... Milli Vanilli?! Kan inte varit jag som köpt den skivan... ;-)

2 kommentarer:

  1. Skall du slänga Lp skivorna?
    I så fall släng dom till mig, jag sätter fortfarande på en gammal vinyl ibland och blir nostalgisk : )

    //Iron Fredda

    SvaraRadera
  2. Fredrik! Du kan få dem om du vill! Toppen att de kommer till användning :-) Känns trist att slänga skivor. Jag har bla en hög med gamla Kizz skivor som jag lyssnat flitigt på tillsammans med din kära sambo.

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att kommentera. Det uppskattar jag!