tisdag 19 oktober 2010

May the force be with you!

Jag hann med att gå på stan en stund idag efter jag hämtat Lukas på skolan. I bokaffären hittade vi en fin namnsdagspresent; ett Star Wars lexikon :-) Lukas älskar Star Wars men då han är för liten att se filmen får han nöja sig med en bok.

Själv har jag sett filmen minst 100 ggr, inte frivilligt dock. Min yngre bror Mikael bokstavligen ÄLSKADE Star Wars och han såg filmen om och om igen när vi var små... Jag snackar 80-talet nu och tjocka videokassetter. Intresset av Star Wars höll i sig och idag har han en av de mest imponerade samlingar jag sett. Ett helt rum fullt av obrutna förpackningar! Jag vill inte ens tänka på hur många tusenlappar som gått åt till hans gedigna samling. Men så är det med nördar och samlingar. Priset blir ofta ointressant.

I mitt fall finns det vissa saker som får lov att kosta. Bra ansiktsprodukter tex :-) Idag unnade jag mig en skön ansiktsbehandling på lunchen och så har jag beställt hem nya Exuviance produkter från USA. Passade även på att beställa Dermalogica till en god vän och slutnotan för hennes del hamnade på 3100 kr, vilket hon var jublande glad över eftersom butikspris var 7600 kr! Det är sannerligen inte billigt att vara kvinna ;-) Jag antar att ingen man jublar över att hans kvinna fyndat och "bara" betalt 3000 kr för ansiktsprodukter ... Ha Ha!

Nu är det godnatt för min del. Over and out. May the force be with you!2 kommentarer:

  1. Hmmm... och dina scrapsaker kostar ju ingenting heller... :-)

    SvaraRadera
  2. Ha ha! DET kan jag definitivt spendera pengar på.. skulle rent av faktiskt tilldela mig svart bälte i shopping när det kommer till scrapbooking...

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att kommentera. Det uppskattar jag!