fredag 1 april 2011

Fredagsmyyyyyyyyyyyyyys.

Underbart med helg. Veckan har varit hektiskt då nyckelpersonerna på centret varit sjuka. Det blir en hel del att backa upp ... så helgen kommer alldeles lagom :-)

Sjuk personal, DPR, Maze, BI, Gameplan, Q2, leverantörsfakturor, inventering släng er i väggen! Imorgon är det jag som ligger i bubbelpooolen på Stenungsbaden SPA.

Andra dagen med LCHF kost. Känns ofräscht att äta så mycket fett och mest av allt saknar jag frukt och bönor av olika slag som jag vanligtvis propppar i mig. Jag tänker ändå fullfölja programmet eftersom jag själv vill UPPLEVA vad som händer med kroppen och psyket.

Jag får mycket frågor på gymet om kost och olika dieter. Det känns bra att själv ha provat så jag har egen erfarenhet vid en dialog. Jag fortsätter dock att rekommendera modellen "kalori in - kalori ut". Det brukar fungera alldeles utmärkt för de flesta :-)

Min kost idag:

Frukost: Hamburgare (utan bröd) med en ostskiva, keso & tomat
Lunch: Varmrökt lax med isbergsallad, ägg, gurka & tomat
Middag: Rucculasallad, parmaskinka, mozarella, pinjenötter, tomat,olivolja

Mellanmål:
Valnötter

Tänk att trycka i sig en stekt hamburgare till frukost! Vidrich ... men det var precis vad jag gjorde imorse. Min kropp har fått i sig mindre än 20 gram kolhydrater på hela dagen men jag känner mig ändå mätt och full av energi.

Energifördelning i procent:

Fett 61,8 %
Protein 32,11 %
Kolhydrater, 6,1 %

2 kommentarer:

  1. Se där ja, en LCHF:are till! Är inne på min 3:e vecka och det känns superbra!

    SvaraRadera
  2. Härligt! Jag har läst massor av böcker och vetenskapliga artiklar ang kost, det är inte lätt att veta vad som är korrekt. Alla forskare söker naturligtvis stöd för sin uppfattning. Dock vet jag flera som kör LCHF och mår toppen! Nu vill jag prova själv :-) Jag är alldeles för nyfiken för att inte testa.. Ha ha! Ha en fin helg och hälsa Ola!

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att kommentera. Det uppskattar jag!