måndag 30 maj 2011

Now...build a great business!

Smaka på dessa namnen...

Brian Tracy - bästsäljande författare och professionell talare som har hjälpt mer än 4 miljoner människor att uppnå sina mål

Mark Thompson - världsberömd coach och expert på nyskapande och engagemang.

Dr Marshall Goldsmith - en världsauktoritet på att hjälpa framgångsrika ledare att bli ännu bättre. Genom att uppnå en positiv och varaktig förändring av beteende.

Sir Richard Branson - en brittisk industriman, mest känd för sina framgångsrika företag under "Virgin" varumärke och sina produkter. Han är också känd för sina extrema världsrekordförsök.

John Assaraf - en av de experter som är med i succéfilmen och boken The Secret. John är också en av Marshall Goldsmith School of Management's Distinguished tänkare.

Michael Dell - grundare av dataföretaget Dell Inc. Han skapade ett av de mest lönsamma datorföretagen i världen med en årlig försäljning på upp till 50 miljarder amerikanska dollar.

Bill Gates och Warren Buffett - rankad tvåa respektive trea på Forbes lista över miljardärer.


Just nu lyssnar jag på boken "Now... build a great business" skriven av Mark Thompson och Brian Tracy. Tillsammans har de gått samman med ovannämda personer i en bok vars idéer är lika inspirerande och tankeväckande som de är tillgängliga, praktiska och visat sig ge resultat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid att kommentera. Det uppskattar jag!