onsdag 28 juli 2010

Me is sicko? Nej inte alls :-)

Har haft halsont sedan i söndags och hoppats på att det ska gå över med bra mat och sömn. Men icke, idag känns halsen som om jag käkat taggtråd och jag har dessutom ont i öronen. Så det är bara att knalla iväg till läkaren och utesluta halsfluss. Me is sicko :-(

Tillsvidare fortsätter jag proppa i mig frukt, grönsaker och vitaminer...



Saftig grapefrukt en del av dagens frukost...

Peppar upp mig med denna inspirerande video med låten "Suddenly I see" som jag älskar! Eftersom det inte verkar hjälpa med vitaminer & sömn provar jag positiva tankar istället " Jag är inte sjuk - jag mår huuuur bra som helst" ;-) Nej.. föresten fel! Hjärnan uppfattar ju inte ordet inte så jag menar " Jag mår huuur bra som helst, dessutom känner jag mig j-vligt snygg och stark " :-)



Men vad f-n! Grapefruit, vitaminer, sömn och peptalk hjälpte tydligen inte mot halsfluss :-( Dax att knapra antibiotika ... Så tråkigt! Middagen som jag och Lukas var inbjudna till ikväll var bara att avboka eftersom halsfluss och umgänge inte är någon bra combo. Tröstade mig med att shoppa loss 3 st nya Nike plagg för 1300 spänn istället! Ja, ja det kanske inte är så kasst att vara sjuk i alla fall :-)

2 kommentarer:

  1. Att du får ihop 3 Nike plagg för 1300 är inte dåligt ändå. Med rabatt kanske :)

    SvaraRadera
  2. Visserligen har jag svart bälte i shopping men med personalrabatten blir det ännu trevligare att handla ;-)

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att kommentera. Det uppskattar jag!