fredag 30 juli 2010

Jag - en insnöad person?

Det finns personer som har ett intresse och så finns det personer som är insnöade. Jag klassas till den senare kategorin. Finns det något jag blir intresserad av så snöar jag in på det. Finns liksom inget mellanläge. Av eller på. Just nu är det fotografering.

Många frågar om jag inte ska börja spela golf, men det hade helt enkelt varit förödande både för min ekonomi och tid. Det skulle nämligen inneburit snygga golfkläder, bästa klubborna (ja helst flera olika set), medlem på de bästa klubbarna, golf-PT.. och massor av golfträning. Ja, nu kan jag inte särskilt mycket om golf men jag kan garantera dig att jag hade hittat massor av saker som jag bara MÅSTE ha. Vet ni hur mycket onödiga golfprylar det finns egentligen?

Fördelen med att vara insnöad på något, är att jag är väldigt engagerad i det jag gör och blir ofta väldigt bra inom det området. Men jag håller med, ibland går det lite väl långt... som för vår kära lilla Jocke nedan... :-) Ha Ha! SÅ kul ! ( förutom insnöad har jag även kass humor ;-)
Fredagen innehöll en god lunch hos Lukas farmor och senare på dagen mycket trevligt sällskap i kombo av tacos och Bröderna Lejonhjärta :-)

Dagens foto blir en bild av söta Melissa från gårdagens utflykt till Borås Djurpark men som jag redigerat till svartvit och lagt ett skimmer över.


2 kommentarer:

  1. Jättefint. Har du ljusat upp ögonvitorna? Gillar kontrasten mellan det mörka och ögonvitorna.
    /Monique

    SvaraRadera
  2. Tack Monique! Vad kul att ett proffs som du gillar bilden. Nej det har jag inte, men tjejen har mörka bruna fina ögon :-)

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att kommentera. Det uppskattar jag!