måndag 1 november 2010

Shopping gör oss kåta, glada och tacksamma ;-)

... till alla killar som behöver ett smile ikväll och till alla tjejer som har humor ...

En killes berättelse:

Jag har aldrig riktigt kommit underfund med varför mannens och kvinnans sexualdrift skiljer sig så mycket. Jag har heller aldrig förstått det där med Venus och Mars. Jag har aldrig kommit underfund med varför männen tänker med huvudet och kvinnor med sina hjärtan.

Till exempel: En kväll förra veckan gick min flickvän och jag till sängs. Passionen börjar glöda i sovrummet när hon till sist säger; "Jag känner inte för det. Jag vill att du bara ska hålla om mig" Jag sade; "VA??!! Vad var det där?"

Sedan säger hon "Du är inte tillräckligt i kontakt med mina emotionella behov som kvinna för att jag ska kunna tillfredsställa dina fysiska behov som man"

Hon besvarade min frågande min med att säga; "Kan du inte bara älska mig för den jag är och inte för vad jag gör för dig i sovrummet?"

När jag förstod att inget skulle hända den natten så somnade jag.
Nästa dag tog jag ledigt från jobbet för att vara med henne. Vi gick ut och åt en fin lunch och gick och shoppade i ett stort shoppingcenter. Jag gick med henne i affärerna där hon provade flera olika dyra klädesplagg.

Hon kunde inte bestämma sig för vilka hon skulle ta, så jag sade åt henne att vi tar alla. Hon ville ha skor som komplement till sina nya kläder. Så jag sa att vi får köpa ett par till varje ensemble. Vi gick sedan till juvelavdelningen där hon valde ut ett par diamantörhängen.

Tillåt mig säga... Hon var så upphetsad! Hon måste ha trott att jag var ett steg från mentalsjukhuset.

Jag började tro att hon testade mig när hon frågade om hon kunde få ett tennisarmband när hon inte ens kan spela tennis. Jag tror att hon trodde jag var knäpp när jag sa; "Det går bra älskling" Hon var nästan nära sexuell tillfredsställelse av allt shoppande.

Med ett jättestort leende sade hon till sist; "Jag tror att det är allt älskling, vi går och betalar". Jag kunde knappt hålla mig när jag till sist sade; "Nej älskling, jag känner inte för det"

Hennes ansikte blev helt vitt och hennes haka föll till marken med ett förvånat; "VA?".

Jag sade sedan; "Älskling! Jag vill bara att du håller sakerna en stund. Du har inte tillräcklig kontakt med mina finansiella behov som man för att jag ska kunna tillfredställa dig som kvinna".

Sedan när hon såg ut som om hon skulle döda mig, fortsatte jag; "Varför kan du inte älska mig som den jag är istället och inte bara för de saker jag köper åt dig?"

Tydligen kommer jag inte att ha sex ikväll heller.

2 kommentarer:

  1. Ja det var ju en fyndig beskrivning av hur livet kan se ut från den kvinnliga respektive manliga sidan. Och det ligger väl förmodligen ett uns av sanning i det också även om den är aningen skruvad. Kul läsning var det iaf, fick mej att dra på smilgroparna. Tack
    Ola

    SvaraRadera
  2. Ola... Jag går nog själv igång på shopping, men visst är det härligare att tillbringa natten med någon man tycker om ;-)

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att kommentera. Det uppskattar jag!