tisdag 28 december 2010

-14 grader och jag sätter en check bakom "Köpa något jag inte har råd med"

Slutet på december och jag är sååå nära att klicka på knappen "Boka Resa" på Vings hemsida. I samma veva kan jag även sätta check bakom "Köpa något jag inte har råd med" på min "To Do list"!

Jag pallar inte kylan och nu vill jag resa till varmare breddgrader! Helst av allt hade jag velat resa direkt, men eftersom jag inte kan ta semester i januari och februari får det bli längre fram. Närmare bestämt juni! Den som väntar på något gott väntar alltid för länge! ;-) men det ger mig tid att trolla fram lite cash. Nu tänker du säkert "Men juni?? Då är det ju varmt här." I know! Men bara vetskapen om att jag bokat en resa till värmen gör mig genast på bättre humör.

Jag har kikat på en 2-veckors resa till SunGarden Grand Resort i Egypten. Lukas är sugen på att åka dit efter att vi läst en hel del böcker om Egypten. Egentligen tillhör inte NordAfrika favoriterna men det är grymt snorkelvatten och man får mycket för pengarna! Jag har redan besökt Kairo och sett pyramiderna men det hade varit oerhört häftigt att dela det med min 6-åriga son som tycker det är superspännande med mumier, skatter och gravar.
Ska presentera förslaget för Lukas imorgon och om han är lika på som jag, är det jag som trycker på Boka-knappen! ;-)
Jag skulle nog kunna överleva sol, bad och snorkling i 2 veckor
här på 4-stjärniga Sun Garden Grand Resort i Hurghada Egypten.

1 kommentar:

  1. Vi borde boka en resa tillsammans! Jag vill ocksa resa nagonstans och inte mig emot att lamna Mikko hemma :) he he. Dumt bara att jag inte kan ta charter...blir nog karibien eller mexico. - Therese

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att kommentera. Det uppskattar jag!