onsdag 1 december 2010

Dagens sämsta mamma.

Idag har jag känt mig som världens sämsta mamma (jag är bra på att piska mig själv). Imorse när vi skulle gå till skolan så var Lukas ledsen och sade att han hade ont i magen och att han kände sig sjuk. Då han vid flera tillfällen inte velat gå till skolan på just onsdagar trodde jag att han "maskade". Onsdagarna har barnen crossteam och Lukas gillar inte det.

Vid några tillfällen har jag valt att stanna hemmma men då det inte är en lösning som fungerar på längre sikt har vi kommit överens om att han måste gå till skolan trots att han är ledsen.

Så imorse stålsatte jag mig och knallade alltså iväg till skolan med Lukas. Då jag varit upptagen hela dagen på jobbet, såg jag klockan 14:00 att jag hade missade samtal sedan 11:30 från skolan. SUCK. Skjut mig i huvudet! Mycket riktigt, Lukas var sjuk. Jag iväg i ilfart mot skolan för att hämta en trött och ledsen Lukas som kom emot mig med anklagande blick: "Mamma, jag sade ju att jag var sjuk. Varför trodde du inte på mig?"

Just då ville jag bara dö. Usch vad jag kände mig hemsk. När vi kom hem somnade han direkt. Tempen visade 38,9 grader! Och därmed kvalificerade jag in till dagens sämsta mamma.


Nu vill vi bli friska igen så vi kan vara ute och leka. Här är en bild på Lukas
från förra årets snökaos i februari :-)

2 kommentarer:

 1. Hej Jessica!
  Halkade in på din blogg efter att sett på FB:n att du har en. Måste bara säga att när jag väl började att läsa kunde jag inte sluta. Den är helt fantastisk! Har fått några nya dagliga mantran av dig - tack <3

  PS. Du är inte alls nån dålig mamma, men man känner sig helt misslyckad vid såna tillfällen som du beskriver ovan...Det är då man får tänka på alla bra saker man gjort för sina barn. De är säkert många fler än de dåliga :)

  //Monika Rebec

  SvaraRadera
 2. Hej Monika!

  Tack för dina varma ord. Kul att du gillar bloggen :-) Hoppas att allt är bra med dig! Det var många år sedan vi sågs sist.

  Ta hand om dig! / Jessica

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att kommentera. Det uppskattar jag!